1. Please update your bookmarks to use https://www.edcforums.com/
    Dismiss Notice
  2. Are you a current member with account or password issues?

    Please visit following page for more information

    Dismiss Notice

Rich Text Editor

Discussion in 'Questions, Problems, and Suggestions' started by ripjack13, Jun 24, 2016.

  1. ripjack13
    • +1 Supporter

    ripjack13 Loaded Pockets

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    358
    Howdy,
    I'm wondering why the rich text editor doesn't show when I use my phone browser. Yet on my tablet it does.
     
  2. thekapow

    thekapow EDC Junkie!!!!!

    Joined:
    Dec 7, 2011
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    3,613
    Does this get you closer?
    [​IMG]
     
  3. ripjack13
    • +1 Supporter

    ripjack13 Loaded Pockets

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    358
  4. ripjack13
    • +1 Supporter

    ripjack13 Loaded Pockets

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    358
    [​IMG]

    I dont have either....
     
  5. ripjack13
    • +1 Supporter

    ripjack13 Loaded Pockets

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    358
    Is there a setting I'm over looking?
     
  6. ripjack13
    • +1 Supporter

    ripjack13 Loaded Pockets

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    358
    It looks the same way on chrome also....
     
  7. ripjack13
    • +1 Supporter

    ripjack13 Loaded Pockets

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    358
    Ok...I got it. I have to use "request desktop" in the browser setting. Thanks for the help anyhow. I appreciate it.
     
  8. ripjack13
    • +1 Supporter

    ripjack13 Loaded Pockets

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    358