1. Please update your bookmarks to use https://www.edcforums.com/
    Dismiss Notice
  2. Are you a current member with account or password issues?

    Please visit following page for more information

    Dismiss Notice

Photos from PB using iPad are goofy and not working

Discussion in 'Forum Functionality Issues' started by jcombs, Dec 28, 2016.

  1. jcombs

    jcombs Loaded Pockets

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    317
    Likes Received:
    1,589


    [​IMG]


    The 5BURL has never shown up before the forum update. Is there a way or around this or am I doing something wrong?
     
    Last edited by Dr Jekell, Dec 29, 2016
    #1 jcombs, Dec 28, 2016
    Last edited by a moderator: Dec 29, 2016
  2. Dr Jekell
    • Administrator
    • The Omnia Paratus

    Dr Jekell I had fun once, It was awful.
    Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    2,640
    Likes Received:
    1,226
    Having played around with the code you posted it looks like there is extra links in the code snippet.

    You may want to check to see if you have the right options selected on PB.
     
    jcombs likes this.
  3. jcombs

    jcombs Loaded Pockets

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    317
    Likes Received:
    1,589
    They were right before the update and haven't changed anything. I can post pix using the link method now but it was more straightforward before, but I can post.
    This happened on another forum I frequent and not sure why. May be something with PB on iPad as it's not as user friendly as the PC version. Thanks formthenreply
     
  4. Dr Jekell
    • Administrator
    • The Omnia Paratus

    Dr Jekell I had fun once, It was awful.
    Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    2,640
    Likes Received:
    1,226
    To get your code snippet working right I had to remove a section of it.

    The only thing the forum software does is to convert the universal BBCode into what you see on the screen, it does not add or change anything.

    The code you posted was not in the expected BBCode format so it was not converted.

    For example:

    The "img" tag takes this:

    Code:
    [img]http://i63.tinypic.com/b7mkn7.jpg[/img]
    Into this:

    [​IMG]
     
  5. jcombs

    jcombs Loaded Pockets

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    317
    Likes Received:
    1,589
    What section did you remove? I know there is something unusual and I have tried to play with it before without success. It would be helpful to know what to remove. Thanks
     
  6. Dr Jekell
    • Administrator
    • The Omnia Paratus

    Dr Jekell I had fun once, It was awful.
    Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    2,640
    Likes Received:
    1,226
    Off the top of my head no unfortunately, I was working on the problem and didn't think to save a copy of the original.

    It should look something like this:

    Code:
    [URL='http://s1259.photobucket.com/user/jcombs1/media/Mobile%20Uploads/2016-12/E904DB98-8743-43C9-AED6-C9CBD2B98AA8_zpsxq5u2zhx.jpg.html%5D%5BIMG%5Dhttp://i1259.photobucket.com/albums/ii547/jcombs1/Mobile%20Uploads/2016-12/E904DB98-8743-43C9-AED6-C9CBD2B98AA8_zpsxq5u2zhx.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D']
    
    [IMG]http://i1259.photobucket.com/albums/ii547/jcombs1/Mobile Uploads/2016-12/E904DB98-8743-43C9-AED6-C9CBD2B98AA8_zpsxq5u2zhx.jpg[/IMG]
    
    [/URL]
    
     
    jcombs likes this.
  7. jag-engr
    • Administrator

    jag-engr Semper Bufo!
    Staff Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    5,163
    Likes Received:
    3,615
    Photobucket tries to insert a hyperlink with the photo, so that you can click through to photobucket. Sometimes it messes up the coding. I personally prefer to insert just the image link.
     
    jcombs likes this.